Marcella Brouwer, eigenaar Zuiver Skin & Body

Marcella startte in 2016 haar salon. Na een aantal jaar gewerkt te hebben bij andere salons, kan ze bij Zuiver haar eigen visie tot leven brengen. “Ik heb een unieke behandelmethode ontwikkeld, waarbij ik de natuurlijke schoonheid van mijn klanten wil accentueren. Dit doe ik vooral door de huid te verbeteren van binnenuit en buitenaf door te kijken naar jouw uitstraling, lifestyle en je misschien te adviseren op gebied van voeding.” Ze ontwikkelde deze methode omdat Marcella zelf lange tijd last had van acne. Iets wat een grote stempel drukte op haar zelfvertrouwen. De invloed van een mooie huid op je uitstraling is groot! En daarom snapt Marcella zo goed waarom het belangrijk is om je natuurlijke schoonheid te laten stralen.

Marcella’s passie is om mensen nóg mooier te maken en te voorzien van een fijne natuurlijke glow. Ze is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, huidverbetering, bindweefselmassage en brow styling. Maar Marcella biedt ook graag ondersteuning in een gezond voedingspatroon en lifestyle om de huid van binnenuit te verbeteren.

Breng een bezoek aan de salon, vertel ons jouw wensen, ontdek de eerlijke adviezen en ervaar wat perfecte wenkbrauwen voor jouw gezicht kunnen doen. Of kies voor een kennismakingsbehandeling. Wij adviseren en behandelen met een unieke beauty methode voor een stralende, gezonde én jonge huid van binnen en buiten.