Wat jij wilt uitstralen, hoe jij je wilt voelen, wat jij wilt verbeteren en waar jij behoefte aan hebt, dat is van belang in onze salon.Daarom begint een behandeling altijd met het luisteren naar jouw wensen. Op basis daarvan stellen wij een behandelplan op maat samen voor je. Een peeling gevolgd door een aantal bindweefselmassages om het natuurlijk herstel te stimuleren, bijvoorbeeld.

Samen kijken we hoe wij jou op een natuurlijke manier nóg mooier kunnen maken, je je beter laten voelenen helpen we jouw huid te laten stralen!

Wat onze salon anders maakt dan andere salons? Wij gaan voor perfectie en kwaliteit.

Onze adviezen gaan verder dan alleen kijken naar de huid en laten resultaat gerichte behandelingen én ontspanning samen komen. Maar wij bieden vooral persoonlijke aandacht met een behandeling op maat.

Huidverzorging

Huidverbetering gaat niet vanzelf, dit heeft te maken met een juist huid-lifestyle-dieet. Door tijdens de kennismakingsbehandeling te kijken naar de huid en de oorzaak van eventuele huidproblemen, word er een persoonlijk behandelplan en een speciaal afgestemd huid-lifestyle-dieet opgesteld.  Ik adviseer daarbij  alleen huidvriendelijke producten met hoogwaardige actieve en natuurlijke ingrediënten, die de huid verzorgen, verbeteren en beschermen. En nutricosmetics, om de oorzaak van binnenuit aan te pakken en je huid optimaal te voeden.

Levensstijl

Naast de juiste verzorgingsproducten, is het belangrijk ook te kijken naar de rest van het lijf. Zo kun je bijvoorbeeld overgevoelig zijn voor bepaalde voedingsstoffen, dat ervoor zorgt dat jouw huid hierop reageert.  Je huid is het grootste orgaan en kun je zien als de spiegel van je innerlijke balans.

Daarom word er gewerkt met nutricosmetics (voedingssupplementen)  en word er doorgevraagd naar jouw voedingspatroon.

Lichamelijke balans

Stress is een grote boosdoener op je hele lijf, maar ook zeker op je huid. Stress kan bepaalde huidproblemen verergeren of juist in stand houden.  Maar kan er ook voor zorgen dat je die mooie gezonde ‘glowy skin’ mist. In de behandelingen staat dan ook o.a. ontspanning centraal. Door middel van de geurenreis word je gestimuleerd op je ademhaling te letten en je mind te ontspannen. Terwijl de massage onderdelen tijdens de behandeling zorgen voor een ultiem ontspan moment, terwijl jouw huid een flinke energie-voedings-boost krijgt.