Over mij

"Ik ga voor perfectie en kwaliteit, maar ik bied vooral persoonlijke aandacht met een behandeling op maat."

In 2016 startte ik mijn salon. Na een aantal jaar gewerkt te hebben bij andere salons, kon ik bij Zuiver mijn eigen visie tot leven brengen.

“Ik heb een unieke behandelmethode ontwikkeld, waarbij ik de natuurlijke schoonheid van mijn klanten wil accentueren. Dit doe ik vooral door de huid te verbeteren van binnenuit en buitenaf door te kijken naar jouw uitstraling, lifestyle en je misschien te adviseren op gebied van voeding.”

Ik ontwikkelde deze methode omdat ik zelf lange tijd last had van acne. Iets wat een grote stempel heeft gedrukt op mijn zelfvertrouwen. De invloed van een mooie huid op je uitstraling is groot! En daarom snap ik ontzettend goed waarom het belangrijk is om je natuurlijke schoonheid te laten stralen.

Mijn passie is om mensen nóg mooier te maken en te voorzien van een fijne natuurlijke glow. Ik ben gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, huidverbetering, bindweefselmassage en brow styling. Maar ik bied ook graag ondersteuning in een gezond voedingspatroon en lifestyle om de huid van binnenuit te verbeteren.

Breng een bezoek aan de salon, vertel mij jouw wensen, ontdek de eerlijke adviezen en ervaar wat perfecte wenkbrauwen voor jouw gezicht kunnen doen. Of kies voor een kennismakingsbehandeling. Ik adviseer en behandel jou met een unieke beauty methode voor een stralende, gezonde én jonge huid van binnen en buiten.

Mijn visie

Wat jij wilt uitstralen, hoe jij je wilt voelen, wat jij wilt verbeteren en waar jij behoefte aan hebt, dat is van belang bij Zuiver Skin & Body. Daarom begint een behandeling altijd met het luisteren naar jouw wensen. Op basis daarvan stellen wij een behandelplan op maat samen voor je. Een peeling gevolgd door een aantal bindweefselmassages om het natuurlijk herstel te stimuleren, bijvoorbeeld.

Samen kijken we hoe wij jou op een natuurlijke manier nóg mooier kunnen maken en helpen we jouw huid te laten stralen!

Mijn advies gaat verder dan alleen kijken naar de huid en laten resultaat gerichte behandelingen én ontspanning samen komen. Maar ik bied vooral persoonlijke aandacht met een behandeling op maat.

Levensstijl

Naast de juiste verzorgingsproducten, is het belangrijk ook te kijken naar de rest van het lijf. Zo kun je bijvoorbeeld overgevoelig zijn voor bepaalde voedingsstoffen, dat ervoor zorgt dat jouw huid hierop reageert.  Je huid is het grootste orgaan en kun je zien als de spiegel van je innerlijke balans.

Daarom word er gewerkt met nutricosmetics (voedingssupplementen)  en word er doorgevraagd naar jouw voedingspatroon.

Stress is een grote boosdoener op je hele lijf, maar ook zeker op je huid. Stress kan bepaalde huidproblemen verergeren of juist in stand houden.  Maar het kan er ook voor zorgen dat je die mooie gezonde ‘glowy skin’ mist. In de behandelingen staat dan ook o.a. ontspanning centraal. Door middel van de geurenreis word je gestimuleerd op je ademhaling te letten en je mind te ontspannen. Terwijl de massage onderdelen tijdens de behandeling zorgen voor een ultiem ontspan moment, terwijl jouw huid een flinke energie-voedings-boost krijgt.

Contact

Limmerhoek 34

1811 BA Alkmaar

06 – 42 44 05 59

info@zuiverskinenbody.nl

 

Openingstijden

Dinsdag 13:00 tot 21:00

Woensdag 09:00 – 17:30

Om de donderdag geopend van 13:00 – 20:00 

Andere donderdagen geopend van 09:00 – 17:30

Vrijdag 09:00 – 17:30 

Social media